Jesse Puljujärvi on pelannut tällä kaudella vaihtelevasti, mutta myös onnistumisia on tullut. Hän iski muun muassa avausmaalinsa heti ensimmäisessä ottelussaan.

Hän oli kuitenkin juuri edellisen Edmonton Oilersin ottelun katsomossa, jossa hänet on tällä kaudella nähty myös aikaisemmin. Hänen tilallaan Connor McDavidin rinnalla luisteli Leon Draisaitl, joka onnistui hyvin, sillä hän keräsi ottelussa tehot 1+1.

Kanadalaisen Sportsnet-kanavan mukaan Puljujärven mahdollinen jatko NHL:ssä on nyt nostettava uudestaan esille. Vain muutamia viikkoja aiemmin useat toimittajat olivat sitä mieltä, että Puljujärveä ei tarvitse enää tällä kaudella lähettää takaisin AHL:ään.

Salin kautta vauhtia

Vaikka Puljujärven jatko ylhäällä on esillä, hän itse on keskittynyt vain parantamaan otteitaan. Sportsnetin mukaan hänen suurimmat parannuksen kohteensa ovat laukaus sekä voiman hankkiminen. Puljujärvi on käynyt paljon salilla, jotta hän saisi enemmän lihasmassaa.

Hän viihtyy jäällä aina ylimääräiset 10-15 minuuttia, jolloin hän treenaa laukaustaan.

– Ei se ole pelkästään sitä, että ammutaan kiekkoja kovempaa ja tarkemmin. Kaikki lähtee laukauksen lähtönopeudesta, Puljujärvi totesi Sportsnetin haastattelussa.