Jääkiekkoliiton toimitusjohtajana sekä kevään MM-kisojen pääsihteerinä toimiva Matti Nurminen kertoo kisaorganisaation päätavoitteena olevan kisakatsomoiden täyttäminen. Tietenkin nopeimmat voisivat ajatella, että mikäs muu tavoite kisoilla voisi olla. Sitten mieleen palaa viime vuosi…

Oli kyseessä itsestäänselvyys tai ei, on hienoa, että jääkiekkoliitto on ryhtynyt toimiin kaikkien Helsingissä pelattavien otteluiden katsomoiden täyttämiseksi. Viimevuotinen katastrofi jäänee näin vihdoin taakse (joskin sitä tuskin koskaan kokonaan unohdetaan).

Kukapa tahtoisi muistella, kuinka avausottelusta uutisoitiin hautajaismaiseen sävyyn tai kuinka vasta kovan mediaprässin jälkeen lippujen hinnat tippuivat perheillekin sopiviin tasoihin.

 

Tänä vuonna näyttää siis siltä, että kisoihin päästään valmistautumaan ilman jättimäistä kritiikkiä kisajärjestäjiä tai Jääkiekkoliiton puheenjohtaja Kalervo Kummolaa kohtaan.

Tämä sopii mainiosti meille, sillä näin myös fanit saavat äänensä kuuluviin paremmin suomalaisissa medioissa. Ainakin me katselemme mielummin kisatunnelmiin valmistautuvia faneja ja heidän touhujaan!