Aina yhtä positiivinen ja pirteä juontaja-tanssija Esko Eerikäinen kertoo Leijonat.comin haastattelussa muun muassa kuinka kuuntelisi mielellään Teemu Selänteen tarinoita tämän vanhoilla päivillä. Hän myös nostaa Ville Peltosen kaikkien aikojen kovimmaksi Leijonaksi.

Hieman aamutuimaan pidetty haastattelu sai Eskon unohtelemaan vuoden 1995 tapahtumia, sillä hän lisäsi Leijonille muutaman maalin finaalilukemiin. Toisaalta kukapa ei vuoden 2011 lukemia soisi tapahtuvan useammankin kerran – oli Timo Jutila mukana tai ei!

Käypä videolta myös ilmi mitä on tapahtunut, jos Esko heräisi Raimo Helmisen, Janne Ojasen ja Jukka Tammen välistä jääkiekkovarusteet päällä…

Muistakaa käydä kilpailut-osiossa osallistumassa tämän päivän fanipaita-kilpailuun, jossa on Eskon signeeraama paita menossa jollekin onnekkaalle!