Suomi taistelee tänään MM-pronssista

Jääkiekon MM-kilpailut vuonna 2013 Hartwall Arenalla

Leijonat taistelevat tänään MM-kisojen pronssimitaleista Yhdysvaltoja vastaan. Suomi ei ole koskaan ottanut kotikisoissa MM-mitalia, joten jännitettävää riittää kello 17.00 alkavaan otteluun koko kansalle.

Joukkueessa on toistakymmentä ensikertalaista, joten ”sen toisen voitetun mitalin” ottaminen olisi ennakko-odotuksiin nähden loistava suoritus. Vielä kirvelevä välierätappio Ruotsille saadaan varmasti huuhdottua pois pronssisten mitalien myötä, ja jos ruotsalaiset vielä taipuvat finaalissa sensaatiomaisia kisoja pelaavalle Sveitsille.

Pronssi on aina voitettu mitali, mutta hopea… se kirvelee pitkään. Eli tsemppiä Leijonille ja Sveitsille päivän otteluihin! Ruotsalaismedialle terveisiä, että me kannatetaan teitä yhtä kovin kuin te kannatitte meitä Euroviisuissa 😉