Kiitos Leijonat – Kiitos fanit!

Oona Tolppanen ja Leijonalapset

Jääkiekon MM-kilpailut vuosimallia 2013 saatiin päätökseen eilen, kun ohjelmassa olivat mitalipelit. Niin lähellä kuin se olikin, Suomi jäi lopulta turnauksessa neljänneksi.

USA voitti Leijonat rangaistuslaukauksien jälkeen 3-2, vaikka suomalaisille tarjottiin voittoa kahden ensimmäisen yhdysvaltalaisen epäonnistuttua. Tällä kertaa eivät rahkeet riittäneet, joten toinen perättäinen neljäs sija oli tosiasia.

Ennakko-odotuksiin nähden suoritusta voidaan kuitenkin pitää kiitettävänä. Kun katsellaan taaksepäin spekulaatioita kisojen alla, eivät monet uskoneet Leijonien pääsevän puolivälieriä pidemmälle. Niin vain jälleen kerran kova taistelu tuotti tulosta ja Leijonat pelasivat MM-mitaleista.

Suomen välierissä voittanut Ruotsi vei lopulta mestaruuden. Tre Kronor kaatoi finaalissa voitosta voittoon lentäneen yllättäjä Sveitsin. Loppulukemat 5-1 eivät kerro koko totuutta, mutta varsinkin Sedinin veljekset näyttivät miksi he ovat aivan maailman eliittiä.

Leijonat.com-sivusto laitettiin kovalla ryminällä kuukausi ennen kisoja pystyyn. Olemattomasta aikataulusta huolimatta toiminta saatiin käyntiin ajoissa ja sisältöä riitti kisojen alusta loppuun.

Nyt on aika kiittää kaikkia faneja ja tietenkin Leijonia näistä kisoista. Levähdetään nyt pieni hetki, mutta syksyllä mennään taas entistä vauhdikkaammin! Tahdomme myös kiittää kaikkia niitä, jotka ovat tavalla tai toisella olleet mukana rakentamassa tätä mahtavaa fanimediaa.

Tulemme vielä kisojen jälkimainingeissa julkaisemaan muutamia juttuja sekä lähettämään viimeistenkin päivien voittajille viho viimeiset palkinnot – yksikään ei varmasti jää ilman!