Floridan Aleksander Barkov on hurjassa iskussa kevään suurten pelien lähestyessä. Suomalaissentteri on tehnyt nyt voittomaalin kolmessa peräkkäisessä Panthersin pelissä.

Barkov iski tällä kertaa vieraissa Toronto Maple Leafsia vastaan 4-3-voittopelissä. Barkov laukoi ratkaisevan osuman 3. erän puolivälissä ampumalla irtokiekon sisään maalin edustalta. Kaikkiaan Barkovilla on jo 27 osumaa kasassa tältä kaudelta.

Florida on ollut tällä kaudella hyvässä vedossa, ja voitolla Panthers varmisti kotiedun pudotuspeleihin. Panthersilla on pisteitä nyt koossa kaikkiaan 98, joka on myös seuran yhden kauden piste-ennätys.

Floridalla on vielä kolme peliä runkosarjaa pelaamatta, joten Barkovilla on aikaa parannella edelleen maalilukemiaan. Runkosarja päättyy sunnuntain ja maanantain välisenä yönä.

Florida pelaa vielä Montrealia, Ottawaa ja Carolinaa vastaan. Juuri Panthersin edellisessä pelissä Montreal Canadiensiä vastaan verkot heiluivat, kun Barkov nakutteli tilastoihin 2+2 (lue uutinen täältä).