Boston Bruinsin tie tämän kauden NHL:ssä saattaa päättyä runkosarjaan. Joukkue sai viime yönä kasaan yhden pisteen 1-2-tappioon päättyneessä ottelussa Carolina Hurricanesia vastaan.

Enemmänkin olisi ollut tarjolla, sillä rangaistuslaukauskilpailussa Tuukka Rask nollasi Carolinan neljä ensimmäistä laukojaa. Viidentenä yrittänyt Noah Hanifin onnistui. Bostonilta ei onnistunut rankkareissa kukaan, joten pisteet Carolinalle.

– Tässä vaiheessa kautta on raskasta hävitä. Nämä ovat elämän ja kuoleman pelejä, ottelun kakkostähdeksi 27 torjunnan ansiosta valittu Rask sanoi pelin jälkeen Yle Urheilun mukaan.

Bostonin urakka näyttää vaikealta. Joukkue on itäisessä konferenssissa tasapisteissä Philadelphia Flyersin ja Detroit Red Wingsin kanssa. Kolmikolla on 91 pistettä. Bostonin kannalta ongelmallista on se, että joukkueella on vain kaksi ottelua pelaamatta, kun Philadelphialla on vielä neljä ja Detroitillakin kolme. Kolmikosta kaksi on etenemässä pudotuspeleihin ja kolmas jäämässä rannalle.