Leijonat on saamassa kaipaamaansa vahvistusta hyökkäysosastolle, kun Toronto Maple Leafsissa huippukauden pelannut Leo Komarov on hyppäämässä mukaan kisakoneeseen.

Torontolaisen the Globe and Mail -lehden läheltä Maple Leafsia seuraava toimittaja James Mirtle kirjoittaa Twitterissä Komarovin sanoneen, että ”hän todennäköisesti pelaa Suomen joukkueessa MM-kisoissa”.

James Mirtle

@mirtle
Komarov says he'll probably play for Finland at the worlds.

Maple Leafsin kausi päättyi runkosarjaan, joten Komarov vapautuu maajoukkueen käyttöön. Romuluinen hyökkääjä on kärsinyt pienistä loukkaantumisista, mutta palasi kaukaloon NHL:n runkosarjan viimeisellä kierroksella.

Komarov teki suomalaisista toiseksi eniten maaleja tämän kauden runkosarjassa. Kaikkiaan 67 otteluun sekä Suomen että Venäjän omaava hyökkääjä takoi tehot 19+17=36.