Leijona-fanit pääsevät torstaina 8. päivä syyskuuta fiilistelemään World Cupin tunnelmia Hartwall Areenan harjoitusottelussa Ruotsia vastaan. 19:00 alkavassa ottelussa mittelee molempien maiden ykköskorin pelaajia.

Lipunmyynti tapahtumaan käynnistyy keskiviikkona 4. toukokuuta Lippu.fi:n kautta. Myynti alkaa 9:00. Liput ovat varsin tyyriitä, sillä ne maksavat aikuisilta 39 euroa ja lapsilta 10 euroa vähemmän.

World Cup palaa tänä syksynä 12 vuoden tauon jälkeen kahdeksan joukkueen turnauksena. Maailman parhaat pelaajat ottavat yhteen Kanadan suurkaupunki Torontossa. Ennen varsinaista turnausta jokainen maa pelaa kolme esiottelua, joista Suomen ensimmäinen järjestetään Helsingissä.

World Cupissa perinteisinä maina pelaavat Suomen ja Ruotsin lisäksi Kanada, Yhdysvallat, Tsekki sekä Venäjä. Lisäksi Torontossa nähdään Euroopan tähdistö ja Pohjois-Amerikan alle 23-vuotiaiden joukkue.