Artturi Lehkonen johtaa Frölundan peliä kuin aikamies. Vasta 20-vuotias laitahyökkääjä syötti kaksi maalia, kun Frölunda kaatoi Ruotsin SHL:n neljännessä finaalissa Skellefteån maalein 3-2.

Skellefteå siirtyi toisessa erässä 1-0-johtoon, mutta viisi minuuttia ennen erätaukoa alkoi Lehkosen tehohetki. Kiekko pomppi maalin taakse, ja Lehkonen reagoi nopeasti. Maalivahti oli vielä pihalla kuin lumiukko, kun suomalaisnuorukainen tarjoili syötön maalin kulmalle Ryan Laschille: 1-1.

Minuuttia myöhemmin Frölunda pelasi ylivoimalla. Kiekko kimposi Lehkosen laukauksesta Johan Sundströmille, joka Laschin tavoin lapioi maalin kulmalta mustan verkkoon.

Frölunda johtaa finaalisarjaa nyt voitoin 3-1. Mestaruuteen tarvitaan neljä voittoa. Viides finaali on luvassa tulevana sunnuntaina. Lehkoselle voi hyvillä mielin taas povata pisteitä, sillä hyökkääjä on päässyt tehoille toistaiseksi jokaisessa finaalisarjan pelissä.