Tunnetko Twitterin, Instagramin ja Facebookin kuin omat taskusi? Onko sinulla enemmän seuraajia sosiaalisen median kanavissa kuin kavereillasi yhteensä? Osaatko tehdä meemejä ja muita postauksia, joita koko kansa peukuttaa?

Arvostamme näyttöjä sosiaalisen median urotöistä, mutta emme edellytä niitä. Jos seuraat urheilua intohimoisesti ja palat halusta näyttää osaamisesi, olemme kiinnostuneita vastaanottamaan hakemuksesi. Etsimme erityisesti penkkiurheilijoita, jotka hengittävät jääkiekkoa tottuneesti kuin ummehtunutta sisäilmaa. Jos et tiedä, mitä on teksti-tv:n sivulla 235, voit lopettaa aikasi tuhlaamisen heti. Muidenkin lajien kuin jääkiekon professorit voivat jättää hakemuksensa. Hyville tekijöille on aina tilausta.

Jos päädymme sinuun, vastuualueesi on pävittää Leijonat.comin sosiaalista mediaa useampaan otteeseen päivän aikana (työ on mallia osa-aikainen/tuntityö). Toukokuussa sometettavaa on tarjolla kokopäiväisesti. Työt on tarkoitus aloittaa heti tai vähintäänkin hyvin pian.

Työstä maksetaan tietysti korvaus, ja se määräytyy yksinomaan työmäärän mukaisesti. Pyrimme tekemään sinulle tarjouksen, josta et voi kieltäytyä. Lähetä meille hakemuksesi osoitteeseen [email protected] (mielellään juttunäyte mukaan) ja keskustellaan jatkosta.

Ja niin, meinasi tärkein unohtua, meillä työnteko on hemmetin hauskaa!