Leijonilta nähtiin tänään Kouvolassa huomattavasti pirteämpi esitys. Kankean avauserän jälkeen peli rullasi ja tuloksena oli makea revanssi Tsekistä 4-1-lukemin. Ratkaiseva oli toinen erä, jonka aikana Suomi maalasi kolmesti. Parannusta torstaihin näkyi kaikin puolin.

TOP 3

Mikko Rantanen

U20-kultamitalistin debyytti miesten maajoukkueessa oli hyvinkin onnistunut. Rantanen tarjoili syötön Markus Granlundin 2-1-maaliin ja sai toisen tehopisteen Tommi Kivistön osumaan. Kokonaisuudessaan itsevarma esitys turkulaiselta, joka lupaa hyvää tulevaan.

Pakit viivapelotteena

Suomen puolustajat osoittivat tänään toden teolla vaarallisuutensa siniviivalla. Juuso Hietanen, Topi Jaakola ja Kivistö lämäsivät jokainen yhden osuman Tsekin verkkoon. Siis kolme pakin tekemää maalia neljästä. Varsin kovaa tekemistä siis kiekollisella puolella.

Markus Granlund

Toinen Pohjois-Amerikasta saapunut hyökkääjä oli mukana jokaisessa kolmesta ensimmäisestä maalista. Granlund antoi aloitusvoiton jälkeen syötön taakseen Hietaselle, laukoi Rantasen namupassista maalin ja syötti vielä Jaakolan viimeistelemän kolmannen osuman. Vahvoja näyttöjä, joten olisiko Vancouverin mies mahdollisesti se kärkisentteri kisoissa?