Suomi kaatoi toisen kerran peräkkäin Venäjän vieraskaukalossa. Tällä kertaa Leijonat oli itänaapuria parempi lukemin 3-2.

Ensin ottelussa iski Venäjä, kun Sergei Mozjakin laukoi kotijoukkueen ylivoimalla 1-0-johtoon. Maalia edelsi Leijonien hyvä taistelu alivoimalla, mutta aivan pakkopelin päätteeksi Mozjakin onnistui ohittamaan Leijonien maalilla torjuneen Niklas Bäckströmin.

Suomi tuli tasoihin nopeasti. Peräti tehopisteet 0+3 kirjannut Sebastian Aho tarjoili oivaltavan syötön maalin eteen vapaaksi unohtuneelle Jarno Koskirannalle, joka ei huippupaikasta erehtynyt.

Toisessa erässä Leijona-fanit saivat hämmästellä, kun enemmän peruspelaamisestaan tunnettu Atte Ohtamaa lämäsi sydämensä kyllyydestä Suomen 2-1-karkumatkalle.

Kakkoserä oli erittäin rikkonainen, sillä yhteensä erässä vihellettiin peräti seitsemän rangaistusta. Molemmat joukkueet osuivatkin kertaalleen ylivoimalla.

Venäjä tuli ensin tasoihin, mutta edellisessä ottelussakin osunut Teemu Pulkkinen laukoi tuttuun tapaan kiekon lyöntilaukauksella Venäjän maalin perukoille.

Kolmas erä oli maaliton, joten Leijonat jatkavat MM-kisoihin valmistautumista kahden hienon vierasvoiton turvin.