26-vuotias Antti Raanta on solminut jatkosopimuksen New York Rangersin kanssa, kertoo ESPN.

Raanta torjui tämän kauden runkosarjassa 25:ssä ottelussa torjuntaprosentila 91,9. Raumalaislähtöinen maalivahti vakuutti seurajohdon ja fanit nopeasti, sillä mies onnistui pitämään maalinsa puhtaana heti ensimmäisessä ottelussaan.

Raanta teki eräänlaista seurahistoriaa voittamalla kaikki neljä ensimmäistä otteluaan aloittavana maalivahtina.

Suomalaisvahti kantoi torjuntavastuuta myös kolmessa pudotuspeliottelussa.

Rangers putosi playoffsien ensimmäisellä kierroksella hävittyään Pittsburgh Penguinsille otteluvoitoin 1-4.

Tulevalla kaudella Raanta haastanee ruotsalaisvahti Henrik Lundqvistin toden teolla joukkueen ykkösmaalivahdin tittelistä. Raanta hehkuttaakin Twitterissä jatkosopimustaan ja kertoo odottavansa innolla tulevaa kautta.