Jääkiekon MM-kisat alkavat tänään Moskovassa ja Pietarissa. Lippukauppa käy vilkkaana sekä virallisilla kassoilla että lippujen jälleenmyyjillä.

Kuten jo aiemmin kerroimme, Venäjän ottelut MM-kisoissa ovat loppuunmyytyjä.

– Sen lisäksi otteluihin, joissa Venäjä ei pelaa, lipuista on myyty noin 70 prosenttia. Myös ratkaisupeleihin on liput myyty loppuun, MM-turnauksen toimitusjohtaja Aleksandr Polinski kertoo R-Sport-sivulla.

Trokarit pyytävät kovia summia

Myös lipputrokarit ovat paikalla MM-kisoissa. Varsinkin kotijoukkue Venäjän loppuunmyytyihin otteluihin pääsemisestä saa pulittaa sievoisen summan.

Kun Venäjä kohtaa tänä iltana avauspelissään Tšekin Moskovassa, on hallin ulkopuolella lippuja kauppaavien trokarien minimihinta pääsylipulle 12 000 ruplaa eli noin 160 euroa, kertoo uutistoimisto Tass. Jos taas haluaa nähdä ottelun pääkatsomosta, lipulle hintaa tuleekin jo 20 000 ruplaa eli lähes 270 euroa.

Tassin mukaan alkuperäiset hinnat alkulohkojen peleihin ovat 25-60 euroa riippuen paikoista ja ottelussa pelaavista joukkueista.

Sen sijaan Pietarissa pelattavan Kanadan ja Yhdysvaltojen tämänpäiväsen ottelun trokarihinnat ovat liikkuneet 50:n ja 130 euron välillä, kirjoittaa R-Sport.