NHL:ssä pelattiin yöllä vain yksi ottelu ja tässä pelissä nähtiin vain yksi Leijona.

Filppulan Tampa Bay iski jatkoajalla sarjan katkolle

Valtteri Filppulan edustama Tampa Bay Lightning on voiton päässä paikasta itäisen konferenssin finaaleissa. Ottelusarjan neljäs peli New York Islandersin vieraana venyi jatkoajalle, ja 2-1-ratkaisuosuman ampui puolessatoista minuutissa siniviivalta puolustaja Jason Garrison.

Filppula urakoi Tampan paidassa 23:06 minuuttia. Tehopisteitä sentterille ei tästä ottelusta kertynyt.

Jatkoaika-voiton myötä sarja on sunnuntaina Lightningin kotiareenalla 3-1-tilanteessa katkolla. Ottelun voi seurata suomalaisittain loistavaan katseluaikaan, sillä se alkaa jo kello 22:00. Pelin näkee joko Viasatilta tai vaihtoehtoisesti Viaplaysta.

Sinivalkoiset tilastot ja tulokset

Valtteri Filppula, Tampa Bay Lightning, 0+0, jääaikaa 23:06