Pietarissa riittää nähtävää – niin katsomossa kuin sen ulkopuolella. MM-kisakaupunkiin matkaa jopa tuhansia sinivalkoisia faneja.

Tietysti joukkoon iloiseen mahtuu aina muutama rämäpää. Aikamatkojen matkaopas Nicky Haldin on ollut paikalla jo kolmet jääkiekon MM-kisat. Erityisesti yksi tarina on jäänyt mieleen. Tarina tapahtui Minskissä.

– Alakerran baarissa oli kaksi lasiovea ja toinen oli kiinni. Hetken ideana miehellä oli, että mennään toisesta läpi. Otti vauhtia, ensimmäisellä ei päässyt, ei toisella, mutta kolmannella hän jo pääsi lasioven läpi, Haldin kertoi.

– Sitten hän käveli tiskille ja tilasi oluen.

Suurin osa matkasta sujuu kuitenkin rauhallisemmassa merkeissä ja hienoa kaupunkia tunnelmoiden. Joko kisakuume nousi niin korkeaksi, että haluat matkata paikan päälle?

Katso videolta Leijona-fanien mainota tunnelmaa.