Kuten olettaa saattaa, vastuu Leijonien peliajoissa tasaviisikoin on jakautunut kahdessa ensimmäisessä ottelussa hyvin tasaisesti. Erikoistilanteet sen sijaan repivät suuriakin eroja pelaajien peliaikoihin.

Leijonien peliaikakunkku molemmissa pelatuissa otteluissa on ollut puolustaja Esa Lindell, joka kellotti ensimmäisessä ottelussa peräti 24:50 minuuttia peliaikaa. Toisessa ottelussa Lindell pelasi hieman vähemmän, mutta yli 20-minuutin jääajalle puolustaja jälleen pääsi (21:53).

Valko-Venäjä-ottelussa Lindellin lisäksi kukaan muu ei kellottanut yli 20-minuuttia peliaikaa. Toiseksi eniten pelasi puolustaja Ville Pokka, joka pelasi 19 minuuttia ja 13 sekuntia. Saksa-otteluun Pokan peliaika kuitenkin hieman väheni, ja toiseksi eniten pelanneeksi puolustajaksi nousi Juuso Hietanen 18 minuutin ja 45 sekunnin peliajalla.

Koivu ja Granlund hyökkääjien ykköset

Hyökkääjien peluutus oli Valko-Venäjää vastaan tasaista. Mikael Granlund oli hyökkääjistä eniten jäällä pelaten tasan 17 minuuttia.

Saksa-ottelun peliaikakunkku hyökkääjistä oli kapteeni Mikko Koivu, jonka peliaika nousi huomattavasti avausottelusta. Vain alle 15 minuuttia Valko-Venäjä ottelussa pelannut Koivu urakoi Saksaa vastaan 20:55 minuutin verran ollen koko joukkueesta toiseksi eniten jäällä heti Lindellin jälkeen.

Leijonien paras pistemies Patrik Laine pelasi ensimmäisessä ottelussa 13:31 minuuttia, ja Saksaa vastaan 14 minuuttia ja 43 sekuntia.

Salliselle vähiten luottoa

Hyökkääjistä vähiten vastuuta on molemmissa otteluissa tullut nelosketjun keskushyökkääjälle Tomi Salliselle, joka ei erikoistilanteissa ole liiemmin päässyt jäälle. Ensimmäisessä ottelussa Sallisen peliaika oli 11:52, ja toisessa ottelussa 11:04.

Sallisen ketjukaverit Antti Pihlström ja Teemu Pulkkinen ovat pelanneet muutamia minuutteja enemmän, mutta tämä selittyy erikoistilannepelaamisella.

Puolustajista vähiten vastuuta avausottelussa sai Anssi Salmela pelaten 11 minuuttia ja 34 sekuntia. Saksaa vastaan pienimmät minuutit kellotti Atte Ohtamaa peliajalla 10:38.