Jääkiekon MM-kisojen B-lohkon päivän ensimmäinen ottelu käytiin Yhdysvaltain ja Ranskan välillä. Ranska oli ennen peliä USA:ta edellä sekä pisteissä että tehdyissä maaleissa, mutta ottelun jälkeen tilanne oli toinen.

Ottelun avauserän ainoat tilastomerkinnät olivat molemmille joukkueille tulleet kaksi kahden minuutin jäähyä, joten toiseen erään mentiin 0-0-tasatilanteessa.

Toistakin erää saatiin pelata maalittomana lähes yhtä pitkään kuin eilen Suomen ja Unkarin välisessä ottelussa. Lopulta Chris Wideman sai ylivoimalla hienon syötön Nick Folignolta ja vei Yhdysvallat 1-0-johtoon.

Kun kuparinen oli saatu rikki, iski Yhdysvallat vielä kahdesti toisen erän loppuun. Maalintekijöinä kunnostautuivat Connor Murphy sekä J. T. Compher. Niinpä Yhdysvallat johti päätöserään mentäessä 3-0.

Kolmannen erän alkuun Yhdysvallat maalasi neljännen kerran. Brady Skjei sai tällä kertaa nimensä maalintekijätilastoon. Yhdysvalloilla oli vielä erässä kolme kahden minuutin jäähyä, mutta Ranska ei onnistunut niidenkään aikana maalinteossa, joten Yhdysvalloille kirjattiin puhdas 4-0-voitto.

USA:lle voitto oli turnauksen toinen. Pisteitä joukkueella on neljän ottelun jälkeen kuusi, mikä oikeuttaa B-lohkossa kolmanteen sijaan. Yhdysvallat harppasi kertaheitolla kolmen joukkueen ohi. Yksi tästä kolmikosta oli Ranska, joka putosi viidenneksi. Ranskalla on piste USA:ta vähemmän.