Tanska otti ison päänahan jääkiekon MM-kisoissa, kun se kaatoi Tšekin voittolaukauskisan jälkeen 2-1.

Maalittoman avauserän jälkeen Tšekki meni johtoon Tomáš Plekanecin maalilla toisen erän alussa. Tanska tuli tasoihin kolmannessa erässä Morten Madsenin ylivoimamaalilla.

Enempää maaleja ei nähty niin varsinaisella peliajalla kuin jatkoajallakaan, joten edessä oli voittolaukauskilpailu. Siellä kaikki tanskalaiset laukojat onnistuivat yrityksissän, kun taas Tšekin Michal Řepík ei saanut kiekkoa maaliin. Näin ollen voitto kirjattiin Tanskalle 2-1 ja Tšekki koki turnauksen ensimmäisen tappionsa.

Tanska nousi voitollaan A-lohkon neljänneksi kahdeksalla pisteellä. Tšekillä pisteitä on 15 ja se jatkaa lohkon kärjessä.