Patrik Laine on juuri nyt todennäköisesti kaikkein puhutuin suomalaisurheilija. Kansa puhuu Laineesta ja media kaivaa esiin kaiken mahdollisen Laineeseen liittyvän.

Matti ”Hakki” Hagman on muiden kanssa samaa mieltä siitä, että Laine on poikkeuksellisen hyvä pelaaja. Hakin mielestä media saisi kuitenkin rauhoittua, mitä tulee draftispekulaatioihin Laineen ja Auston Matthewsin kesken.

– Pikkasen saisi media rauhoittua. Tämä Laine-Matthews kiinnostaa enemmän kuin jonkun maan presidentinvaalit. Se hype on mennyt vähän överiksi, MM-kisoja Leijonat.comille kommentoiva Hakki sanoi.

– Molemmat ovat hyviä. Matthewsia en ole niin montaa kertaa nähnyt, mutta on sanottava, että on se kova poika pelaamaan.

– Olin jo aikaisemmin todennut, että täytyy olla hemmetin hyvä, että menee muka draftissa Laineen edelle. Se riippuu myös siitä, millaista pelaajaa se ensimmäisenä varaava joukkue (Toronto Maple Leafs) sitten hakee?

60-vuotias Hakki on oikea mies puhumaan lahjakkaista pelaajista. Jari Kurri tituleerasi Marko Lempisen kirjoittamassa Hagman-kirjassa Hakkia kaikkien aikojen lahjakkaimmaksi suomalaispelaajaksi. Hakki pelasi urallaan neljät MM-kisat. 34 MM-ottelussa tehoja kertyi yhteensä 9 maalin ja 15 maalisyötön verran.