Patrik Laine jäi MM-kisoissa vasta toista kertaa ilman pisteitä, kun Suomi voitti Kanadan 4-0 (lue raportti). Siitä huolimatta TSN-kanavan kanadalainen kommentaattori Ray Ferraro nosti pelin Laineen parhaaksi tässä turnauksessa.

– Patrik Laineen maalintekokykyyn on keskitytty tässä MM-turnauksessa, ja aivan oikeutetusti. Hän on dynaaminen pelaaja, jolla on maailmanluokan laukaus, mutta hän ei saanut pisteitä tänään Kanadaa vastaan. Mielestäni hän pelasi parhaan ottelunsa, Ferraro sanoi TSN-kanavalle.

– Hänellä oli kolme tai neljä laadukasta paikkaa. Hän luisteli niin hyvin kuin olen nähnyt hänen luistelevan tässä turnauksessa. Hän oli fyysinen ja mukana pelissä, Ferraro kehui Lainetta.

Laine osoitti kypsyyttä

Ferraro otti myös kantaa tilanteeseen, jossa Kanadan kapteeni Corey Perry törmäsi Laineeseen vaihtoon mennessään (katso tilanne).

– Hän (Laine) vältti loukkaantumisen tilanteessa Corey Perryn kanssa – tilanteessa, joka oli mielestäni täysin aiheeton Perryltä. Laine osoitti kypsyyttä, kun ei suuttunut. Kanada yritti olla hyvin fyysinen hänen kanssaan, Ferraro totesi TSN:lle.