Tiistain ja keskiviikon välisenä yönä pelattiin NHL:ssä lännen konferenssifinaaleiden toinen osaottelu. Joonas Donskoin edustama San Jose Sharks oli Jori Lehterän St. Louis Bluesia parempi selvin lukemin 4-0.

Suomalaiset jäivät ottelussa ilman tehopisteitä. Jääaikaa enemmän kellotti St. Louisin Lehterä, joka urakoi hieman päälle 13 minuttia. Donskoi pelasi 10 minuuttia ja 52 sekuntia. Lehterän teholukemaksi kirjattiin -1. Donskoi ei ollut jäällä San Josen maalien aikana.

Ottelun sankariksi nousi kaksi maalia iskenyt Brent Burns.

St. Louis Bluesin voitettua joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen ovat otteluvoitot nyt tasan 1-1. Jatkoon etenemiseen vaaditaan neljä voittoa.

Sinivalkoiset tilastot ja tulokset

Joonas Donskoi (San Jose Sharks), 0+0, jääaikaa 10:52
Jori Lehterä (St. Louis Blues), 0+0, jääaikaa 13:51