Leijonien voitto Tanskasta irtosi lopulta melko vaivattomasti. Tanskan aseiksi tiedettiin laadukas NHL-ketju ja kisojen tehokkain ylivoima. NHL-ketju väläytteli osaamistaan, ja ylivoimalla Tanska viimeisteli ainoan täysosumansa. Kokonaiskuvassa Leijonilla ei ollut ottelussa hädän päivää. Tässä pelin TOP 3.

Mikael Granlund

Mikael Granlund jatkoi mahtavia otteitaan MM-jäillä. Osoitti jokaisessa vaihdossa olevansa kentän parhaita pelaajia. Viimeisteli kaksi upeaa maalia. Etenkin ensimmäinen näppärä osuma oli osoitus Granlundin henkilökohtaisesta taidosta. Oli lähellä kruunata ottelunsa hattutemppuun ottelun loppuhetkillä.

Mikko Koskinen

Leijonien maalilla Mikko Koskinen joutui venymään vain 16 kiekon eteen, mutta oli silti yksi tärkeimmistä pelaajista Leijonien voitossa. 0-0-tilanteessa Tanskalla oli useita laadukkaita maalintekopaikkoja siirtyä ottelussa johtoon, mutta Koskinen torjui eleettömästi juuttien lähentelyt. Mikäli Suomi olisi joutunut tappiolle, olisi ottelu voinut olla huomattavasti vaikeampi.

Leijonien pelaaminen johtoasemassa

Usein tärkeissä peleissä johdolla oleva joukkue helposti passivoituu ottelun loppua kohden, mutta Leijonat ei tänään sortunut siihen. Kolmannessa erässä kahden maalin johtoa puolustanut Leijona-joukkue ei antanut Tanskalle mitään mahdollisuutta käynnistää loppukiriä, vaan painoi jatkuvasti pitkiä hyökkäyksiä Tanskan puolustusalueelle. Leijonien vaihtorytmi pysyi tiiviinä, eikä Tanska saanut luotua painetta Suomen puolustukseen. Kokonaisuudessaan Leijonat pelasi esimerkillistä johtoaseman jääkiekkoa.