Leijonien tiistainen 4-0-voitto Kanadasta jääkiekon MM-kisoissa on nostanut mestaruustoiveet huippuunsa Suomessa. Suomen voitosta toiseen kulkeva meno on noteerattu myös ulkomailla.

Venäläiseen Sovsport.ru-sivustoon Suomen Kanada-voitto teki niin suuren vaikutuksen, että se nosti otteluraportissaan Leijonat peräti MM-kisojen voittajasuosikiksi.

– Suomi on nyt turnauksen suurin suosikki: se on ainoa joukkue, jonka tulos on 100-prosenttinen. Se on puolivälierien vakuuttavin joukkue.

Seitsemän voittoa seitsemästä

Sovsport.ru jatkaa Suomen kehumista keskiviikkona julkaistussa artikkelissa, jossa käydään läpi B-lohkon tärkeimmät asiat. Suomesta kirjoitetaan ”Tuleva maailmanmestari” -otsikon alla.

Sovsport.ru toteaa, että Suomen joukkue on paljon muutakin kuin Patrik Laine, joka on ollut eniten esillä mediassa. Sivusto mainitsee muun muassa Laineen ketjun muut jäsenet Aleksander Barkovin ja Jussi Jokisen sekä maalivahti Mikko Koskisen.

– Seitsemän voittoa seitsemästä. Erityisesti Kanadan murskaamisen jälkeen Suomesta ei voi enää puhua vähempänä kuin suurimpana suosikkina. Vieläpä kun puolivälierävastus Tanska lähes takaa sen, että suomalaiset kamppailevat mitaleista, Sovsport.ru-sivusto kirjoittaa.