Olli Määtän edustama Pittsburgh Penguins johtaa NHL-finaaleja voitoin 3-1 Joonas Donskoin San Jose Sharksia vastaan. Niinpä Pittsburghilla on torstain ja perjantain välisenä yönä mahdollisuus ottaa historiansa neljäs Stanley Cup -mestaruus.

Määtän mukaan tunnelma joukkueessa ei ole erityinen, vaikka suuri unelma odottaakin yhden voiton päässä.

– Ei ole hirveästi vielä mikään muuttunut joukkueessa tunnetasolla. Sama fiilis täällä on kuin aiemminkin. Ei haluta lähteä katsomaan liiaksi eteenpäin, vaan yritämme elää hetkessä. Tiedossa on, että viimeinen peli on aina vaikein, Määttä sanoi Yle Urheilulle.

Pittsburghin johto finaalisarjassa on ansaittu, ja myös Määtän mielestä joukkue on pelannut vahvasti.

– Ollaan pelattu hyvin. Heillä on tietenkin ollut hyviä hetkiä ja meillä huonompia, mutta periksi ei olla annettu. Vaikka he ovat tasoittaneet pelin lopussa tai jotakin, niin ollaan pysytty yhdessä. Se on se isoin asia jatkossakin, että pysytään yhdessä eikä lähdetä sooloilemaan, Määttä korosti Yle Urheilulle.