Esa Lindell valittiin maaliskuussa neljän ensimmäisen puolustajan joukossa World Cup -joukkueeseen. Dallas Starsin farmiseura Texasissa viime kauden viettänyt 22-vuotias helsinkiläinen yllättyi itsekin positiivisesti aikaisesta valinnasta.

– Se vähän yllätti. Tavallaan tiesin mahdollisuuksista. Ei ole kuitenkaan niin montaa puolustajaa NHL:ssä. Tosi hienoa, että pääsen tällaiseen turnaukseen, Lindell kertoi Leijonat.comille.

Lindellin peli ei ollut Moskovan MM-turnauksessa parhaimmillaan. Varsinkin alkuun virheitä tuli paljon, mutta viimeisissä peleissä Stars-puolustaja kohensi otteitaan. Plusmiinustilasto oli kuuden verran plussan puolella.

– En tiedä mistä se johtui. Kyllä se minun mielestä ainakin parani loppua kohden. Paha sanoa.

Lindellin kausi Texasissa sujui vaikeasta MM-turnauksesta huolimatta hyvin. Puolustaja teki runkosarjan 73 peliin hulppeat 42 tehopistettä. Ensi kaudella Dallasista paikkaa tavoitteleva helsinkiläinen odottaa World Cupista erityisen kovatasoista turnausta.

– Mielenkiintoista, kun syyskuun puolivälissä pelataan parasta kiekkoa koko kaudella. Pelit tulee olemaan pienestä kiinni ja yksikin ottelu voi ratkaista. On vain oltava heti valmiina, Lindell ennakoi.