Sebastian Aholle kaavaillaan syksyksi suoraa paikkaa NHL-seura Carolina Hurricanesin kokoonpanossa. The Hockey Writers -sivuston Carolinaa läheltä seuraava toimittaja Brett Finger ennakoi 18-vuotiaalle Leijona-hyökkääjälle paikkaa seuran kolmosketjusta. Vierelle asetettaisiin toinen suomalainen Teuvo Teräväinen yhdessä ruotsalaissentteri Elias Lindholmin kanssa.

– Aho tulee olemaan tämän vuoden villi kortti. Ei vain kolmosketjussa, vaan koko organisaatiossa. Vuoden 2015 toisen kierroksen varaus oli MVP-äänestyksessä Liigan toinen ja pelasi Kärpissä piste per peli tahtiin. Hän osaa tehdä maaleja ja tarjoilee loistavia syöttöjä, Finger kirjoittaa.

Aho ja Teräväinen ovat molemmat mukana syksyn World Cup -joukkueessa. Tammikuussa alle 20-vuotiaiden MM-kultaa voittanut Aho ansaitsi myös keväällä ensimmäisestä aikuisten arvoturnauksestaan hopeamitalin.