Uusi kiinalaisseura Red Star Kunlun tulee olemaan suomalaisittain yksi tulevan KHL-kauden mielenkiintoisimpia seurattavia. Joukkuetta kipparoi puolustaja Janne Jalasvaara. Kapteenin lisäksi ryhmässä pelaavat maalivahti Tomi Karhunen, puolustajat Tuukka Mäntylä ja Anssi Salmela sekä hyökkääjät Miikka Lahti ja Eetu Pöysti.

Kunlunin valmistautuminen ensimmäiseen kauteensa on ollut tahmeaa. Kahteen ensimmäiseen harjoituspeliin maalitili näyttää pyöreää nollaa. Eilen torstaina joukkue hävisi 0-2-lukemin Espoon Metro-areenalla Moskovan Spartakille, kun Karhunen joutui antautumaan kahdesti päätöserässä. Kunluun kärsi sunnuntaina samoin luvuin tappion Traktorille.

Suomessa harjoitelleen Kunlunin seuraava mahdollisuus tehdä seuran historian ensimmäinen maali on tiistaina. Joukkue kohtaa tuolloin Tikkurilassa Amur Habarovskin. Toivottavasti hanat silloin aukeavat.