Alle 20-vuotiaiden kultaleijona Aleksi Saarelan tavoitteena on hankkia ensi kaudella paikka Carolina Hurricanesin NHL-miehistössä. 18-vuotias hyökkääjä valmistautuu tulevaan kauteen harjoituspeleillä nykyisen seuransa Rauman Lukon paidassa.

Jos pelipaikka rapakon takana ei vielä harjoitusleirin jälkeen aukea, ensi kausi menee vielä Saarelan osalta Raumalla.

– Pelaan Lukon kanssa kaikki Liigaa edeltävät harjoitusottelut ja samoin CHL-pelit. Lopullinen lähtöpäivä Pohjois-Amerikkaan ei ole vielä selvillä, mutta näillä näkymin ehdin vielä kahteen ensimmäiseen liigapeliinkin. Jos paikka Carolinan kokoonpanossa ei aukene, palaan Raumalle, Lukon hyökkääjä avasi Iltalehdelle.

Saarela keräsi U20 MM-kisoissa seitsemään otteluun tehot 4+3. Liigassa 51 peliin Ässien paidassa kertyi 33 tehopistettä.