Leijonien World Cup -puolustaja Rasmus Ristolainen nousi viime kaudella johtavaan rooliin Buffalo Sabresin alakerrassa. 21-vuotias turkulainen urakoi lähes 30 minuuttia ottelua kohden NHL-seurassa ja tehtaili 82 otteluun 41 tehopistettä.

Hyvästä kaudesta huolimatta Ristolainen ei ole vielä päässyt Sabresin kanssa sopuun jatkosopimuksesta. Sabresin päävalmentaja Dan Bylsman mukaan neuvottelut ovat hyvällä mallilla.

– Tiedän niiden edistyvän. Se vain vie aikaa, Sabres-luotsi kommentoi urheiluradio WGR 550’s Hockey Hotline -ohjelman haastattelussa.

Bylsma myös vihjasi Ristolainen minuuttien vähenevän tulevalla kaudella jonkin verran.

– Peluutimme häntä viime vuonna silloin tällöin liikaakin. Hän ei ole kaveri jonka tulisi saada 28-30 minuuttia jääaikaa ottelua kohden, vaikka niin teimmekin. Saatuamme Zach Bogosianin takaisin minuutit laskivat 24 tai 25 minuuttiin per peli. Samaa voidaan odottaa tälläkin kaudella, Bylsma totesi.