NHL.com uskoo analyysissään leijonapuolustajien Julius Hongan ja Esa Lindellin lyövän tällä kaudella läpi seurajoukkueessaan Dallars Starsissa. Lindell kuuluu Leijonien pakkikalustoon syksyn World Cupissa.

Pikkuleijonien vuoden 2014 kultajoukkueessa luutinut Honka, 20, on pelannut kaksi viime kautta AHL:n puolella Texas Starsin riveissä. Viime kaudella hän nakutti runkosarjassa puolustajalle mukavat tehopisteet 11+33=44. Dallas Starsin valmentaja Jim Nill sanoo Hongan kehittyneen kahden AHL-vuoden aikana ja uskoo tämän olevan merkittävä osa joukkueen tulevaisuutta.

Lindell, 22, debytoi NHL:ssä tämän vuoden tammikuussa ja pelasi yhteensä neljä ottelua Starsin riveissä. NHL:n puolella puolustaja ei yltänyt tehoille, mutta AHL:ssä Hongan seurakaveri teki runkosarjassa 73 ottelussa pisteet 14+28=42. Myös Lindell voitti kultaa Pikkuleijonissa vuonna 2014.

– Hän kuuluu niihin pelaajiin, joista olemme innoissamme. Uskon, että nyt on hänen aikansa. Hänestä tulee luottopelaajamme useaksi kaudeksi, Nill toteaa NHL.comille.