Leijonien luottomies Leo Komarov nousi viime kaudella NHL-seurassaan Toronto Maple Leafsissa kärkikentän rooliin. 29-vuotias laituri johti kokemuksellaan nuorta Leafs-ryhmää ja takoi 67 otteluun tehot 19+17=36. Myös paikka All-Star-pelistä irtosi.

Urheilulehti Sports Illustratedin toimittaja Allan Muir nostaa jopa Komarovin seuran tämän hetken parhaaksi oikean laidan laitahyökkääjäksi.

Nikita Soshnikov, Mitch Marner, William Nylander ja jopa Joffrey Lupul ovat vaihtoehtoja. Silti varma valinta on Komarov. Hän on parempi vasemmalla laidalla, mutta näillä vaihtoehdoilla valitsen vuoden 2016 All-Star -pelaajan, Muir kirjoitti.

Komarov oli keväällä mukana voittamassa Leijonille Venäjältä MM-hopeaa. Myös me kunnioitimme ”Leksaa” silloin alla olevalla viisulla.

Korjaus: 31.8.2016 klo 22:58 Komarovin tehot korjattu viime kaudelle