Suomi aloittaa World Cup -turnauksensa sunnuntaina 18. päivä syyskuuta Pohjois-Amerikan alle 23-vuotiaiden tähdistöjoukkuetta vastaan. Urheilusivusto TheScore on listannut nyt Leijonista kolme pelaajaa, joiden otteita kannattaa erityisesti seurata.

Ensimmäisenä sivusto nostaa esille maajoukkuepaidassa tänä vuonna läpilyöneen 18-vuotiaan Patrik Laineen. Nuori laituri säväytti keväällä Venäjän MM-kisoissa ensimmäisissä arvokisoissaan oltuaan nuorin turnauksen parhaaksi valittu pelaaja. TheScore kuvailee Lainetta lahjakkaaksi ja itsevarmaksi. Sivusto myös nostaa esille Winnipeg Jetsin ykköskierroksen varauksen otteet alle 20-vuotiaiden maailmanmestarijoukkuessa, jonka riveissä Laine takoi seitsemään otteluun 13 tehopistettä.

Toinen TheScoren valinta puolestaan on Carolina Hurricanesiin ensi kaudeksi siirtyvä Teuvo Teräväinen. Vaikeasta viime kaudesta huolimatta 21-vuotias sentteri oli vahvassa roolissa Chicago Blackhawksin toissa kevään Stanley Cup -voitossa. Sivusto näkee seuravaihdon antavan Teräväiselle uuden mahdollisuuden NHL:ssä ja sitä ennen sauman loistaa Leijonien hyökkäyskalustossa World Cupissa.

Viimeisenä sivusto nostaa Leijonien lähtökohtaisen ykkösvahdin Nashville Predatorsin Pekka Rinteen. Predatorsin suomalaismuuri pelasi viime kaudella poikkeuksellisen heikon kauden torjuntaprosentin oltua runkosarjassa hänen NHL-uransa toiseksi heikoin. TheScore uskoo 33-vuotiaan Rinteen olevan nyt World Cupissa valmis näyttämään epäilijöille. Jos kiekot eivät tartu räpylään, niin Boston Bruinsin Tuukka Rask nähdään myös laadukkaana kakkosvaihtoehtona.

Suomi pelaa ensimmäisen World Cupin harjoitusottelunsa viikon päästä torstaina Ruotsia vastaan.