Ruotsin World Cup -vahti Jacob Markström on kunnioittanut Ruotsin jalkapallon ykkösnimeä Zlatan Ibrahimovicia komealla tavalla. Vancouver Canucksia NHL:ssä edustava koppari on ikuistanut Manchester Unitedin huippuhyökkääjän omaan turnausmaskiinsa. Kuten alla olevasta kuvasta näkee, jälki on poikkeuksellisen tyylikästä.

Jacob Markström knew what he wanted on his mask for the coming World Cup🇸🇪. He wanted a tribute painting to the one and only, the best Swedish soccer player in history, Zlatan Ibrahimovic. I can tell you this, it was awesome to paint this blue and yellow mask! 👊🏻⚽️😎🇸🇪 And the closer you come to the mask the more details you will discover and the mask transforms in front of your eyes into a Storyteller mask 📚 #jacobmarkstrom #teamsweden #wch2016 #nhl #DaveArt @nhl #DaveArtCreativity @canucks @iamzlatanibrahimovic

Video, jonka David Gunnarsson (@davidofdaveart) julkaisi 1. 09ta 2016 klo 11.45 PDT

Zlatan-maskin innoittamana jalkapalloikonin kuva voisi toimia myös Leijonissa. Tuukka Raskin tai Pekka Rinteen maskiin voisi sopia vaikkapa Jari ”Kuningas” Litmanen.