Suomi kohtaa World Cupin avauskierroksella Pohjois-Amerikan yhdistelmäjoukkueen, Team North American.

Suomen ketjuista saatiin vihiä eilen, kun joukkue harjoitteli ensimmäistä kertaa yhdessä (lue lisää tästä). Samalla tavalla Pohjois-Amerikan joukkueen ketjuista on nyt saatu tietoja. TSN:n toimittaja John Lun twiitin mukaan Patrik Laineen joukkuekaveri Mark Scheifele pääsee ykkösketjuun nauttimaan Connor McDavidin tarjoilusta. Taitoa löytyy runsaasti, sillä vielä kolmosestakin löytyvät Auston Matthews, Ryan Nugent-Hopkins ja Nathan MacKinnon.

John Lu

@JohnLuTSNWpg
Team North America line drills:
Drouin-McDavid-Scheifele
Gaudreau-Eichel-Saad
Larkin/Matthews-RNH-MacKinnon
Miller-Couturier-Trocheck

Ihan täyttä varmuutta ketjuista ei ole. Postmedia Newsin toimittaja Michael Traikos nimittäin twiittasi hieman erilaisista koostumuksista. Hänen käsityksensä mukaan viime kesän ykkösvaraus Matthews taistelisi paikasta nelosketjussa.

Ylipäätään Team North Americalla on jalkeilla erittäin nopea joukkue. Se on näkynyt myös Twitter-kommenteissa.

Tatu Virtanen

@VirtanenTatu
Voi tulla kiirettä tuon kolmosketjun kanssa. Ja ehkä muidenkin. #WorldCupFi