Illan Suomi-Ruotsi-ottelu on pelaajille harvinaista herkkua, vaikka kyseessä onkin vain harjoitusottelu. Kauden avauspeliä ei nimittäin pääse joka vuosi pelaamaan rakasta vihollista vastaan. Tänään pelataan Helsingissä, joten Leijonat saa kaiken lisäksi nauttia äänekkään kotiyleisön tuesta.

Molempien joukkueiden edustajat ovat kilvan vakuutelleet eri medioiden haastatteluissa, että voitosta tapellaan tosissaan. Leijonien voimahyökkääjä Leo Komarov ei aio antaa tuumakaan periksi kaukalossa.

– Ai onko tulossa fyysinen peli? Menen täysillä tilanteisiin, ja sitten nähdään, kuinka pitkään happi riittää, Komarov vakuuttaa ruotsalaiselle Expressen-lehdelle.

”Leksa” huomauttaa, että kauden avauskoitoksessa peli ei vielä välttämättä ole uomissaan. Joka tapauksessa tiedossa on mielenkiintoinen ottelu.