Suomalaisten huomio oli torstai-iltana luonnollisesti Hartwall Arenalla pelatussa Ruotsi-ottelussa (lue raportti). Muutamaa tuntia myöhemmin harjoitusottelussa kohtasivat World Cupin yhdistelmäjoukkueet – Team North America ja Team Europe.

Alle 23-vuotiaista kanadalaisista ja yhdysvaltalaisista koostuva Pohjois-Amerikan joukkue murjoi Euroopan kokoelman jäänrakoon maalein 4-0. Tehokkaimmalla pelipäällä oli Colorado Avalanchen Nathan MacKinnon, joka viimeisteli avausmaalin ylivoimalla ja 4-0-osuman rangaistuslaukauksesta.

– Joukkueemme rakennettiin nopeuden ja taidon varaan. Hyödynsimme niitä tässä ottelussa, MacKinnnon sanoi ottelun jälkeen NHL.comin mukaan.

Muista maaleista vastasivat Edmonton Oilersin Ryan Nugent-Hopkins sekä Calgary Flamesin Johnny Gaudreau, joka kokosi tehot 1+1. Näin ollen Pohjois-Amerikan tehokkain ketju oli kolmonen, jossa pelasivat Nugent-Hopkins, MacKinnon ja Auston Matthews.

Suomi pelaa World Cupissa samassa alkulohkossa Team North American kanssa. Joukkueet kohtaavat toisensa 19. syyskuuta klo 03 Suomen aikaa.