Winnipeg Jets odottaa alkavalle NHL-kaudelle innoissaan Patrik Laineen saapumista. Suomalaiskomeetta on odotettu kannattajien lisäksi myös pelaajien parissa, ainakin puolustaja Jacob Trouban mukaan.

Team North Americassa World Cupissa pelaava Trouba avaa Ylen haastattelussa, että Laineesta on saatu kuulla pelkkää positiivista.

– En ole tavannut häntä vielä henkilökohtaisesti. Mark (Scheifele) tapasi hänet kesällä ja hän kertoi Laineesta vain positiivisia asioita, Trouba kommentoi.

– Katsoin hänen palaamistaan USA-ottelussa aiemmin viikolla ja hän pelasi kyllä vakuuttavasti. Winnipeg Jets saa riveihinsä erinomaisen pelaajan.

Laineelta odotetaan myös paljon, onhan nuorukainen osoittanut, että hänen hehkutuksessaan on perää.

– Kanadassa Laineen pelejä odotetaan innolla. Se on selvä. Hän on niitä pelaajia, jotka varmasti näyttävät esimerkkiä koko joukkueelle, Trouba kertoi.

Suomi ja Team North America avaavat World Cupinsa toisiaan vastaan. Trouba otti huumorilla utelut siitä, ottaako hän Laineen isojen taklausten kohteeksi.

– Enpä usko. Eihän tulevaa joukkuekaveria voi kuitenkaan liikaa taklata vaan häntä kohtaan on oltava mukava. Lainehan on iso kaveri eikä hänen lähelleen voi kaukalossa noin vain mennä, Trouba vitsaili.