Suomi avaa World Cupin sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Kanadan ja USA:n alle 23-vuotiaista pelaajista koottua Team North Americaa vastaan. Leijonista erityisesti Patrik Laine tulee olemaan merkitty mies Pohjois-Amerikan joukkueen leirissä.

Team North America pelkää erityisesti 18-vuotiaan Laineen laukausta, jota he eivät aio päästää häntä käyttämään.

– Meidän täytyy mennä iholle, jottei hän voi käyttää sitä, joukkueen kapteeni Connor McDavid tuumi National Postille.

Pohjois-Amerikan joukkueessa kärkisentterin roolissa pelaava Mark Scheifele nähdään todennäköistä tulevalla kaudella NHL:ssä Laineen ketjukaverina. World Cupissa kaksikko kuitenkin taistelee toisiaan vastaan.

– Laine on todella vaarallinen pelaaja. Hänen laukauksensa on ehkä yksi turnauksen parhaista. Häneltä löytyy täysi paketti, Scheifele kehui.