Teuvo Teräväisellä oli kaksijakoiset tunnelmat pettymykseen päättyneen World Cup -turnauksen jälkeen. Hyökkääjän oma turnaus oli joukkueen mahalaskusta huolimatta nousujohteinen.

Turnauksen alkaessa Teräväinen istui katsomossa ja harjoitteli kahdeksantena puolustajana. Turnaus päättyi kuitenkin Leijonien ykkösvitjassa pirteisiin peliesityksiin.

– Leiritykset ja alku olivat henkilökohtaisesti vähän vaikeita, kun en löytänyt omaa peliä. Olin katsomossa muutaman ottelun, mutta sitten pystyin parantamaan omaa peliäni, Teräväinen kertasi Leijonat.fi –sivustolla.

Teräväisen kausi jatkuu uudessa NHL-seurassa. Mies kaupattiin kesällä Chicago Blackhawksista Carolina Hurricanesiin. Uuteen seuraan on helpompi mennä, kun vyölle on kertynyt jo ennen NHL-kauden alkua kovia pelejä.

– Pidän siitä, että saa hyvän startin kauteen.

Nuoren Leijona-joukkueen pelit päättyivät alkulohkoon. Saldoksi jäi vain yksi tehty maali. Jos World Cup pelataan jälleen neljän vuoden päästä, ovat suomen runkopelaajat silloin jo rutinoituneita NHL-pelaajia. Se tullee näkymään tämänkertaista parempana menestyksenä.

– Meillä on paljon hyviä nuoria pelaajia. Seuraavassa World Cupissa olemme parempia, Teräväinen vakuutti.