Toistaiseksi ilman sopimusta oleva Rasmus Ristolainen näyttäisi haluavan jatkaa seurajoukkueessaan Buffalo Sabresissa, vaikka sopimusneuvottelut ovat edenneet tahmeasti.

Tällä haavaa Ristolainen harjoittelee Sabresin mukana, vaikka hän ei sopimuksettomana pelaajana saakaan osallistua otteluihin. Suomalaispuolustajan päätöstä pidetään seurauskollisuuden merkkinä. Myös Sabresin GM Tim Murray on järjestelyn kannalla – NBC Sportsin mukaan hän näkee Ristolaisen harjoittelevan mieluummin Buffalossa kuin jossain muualla.

Murrayn mukaan Ristolaisen harjoittelupäätös ei vaikuta sopimusneuvotteluihin millään tavalla. Sabres-pomo heitti perjantaina puolivitsillä, että Ristolaisen ainoa keino nopeuttaa sopimusneuvotteluita on hyväksyä seuran viimeisin tarjous.

Kolmen Buffalossa pelaamansa kauden aikana Ristolaisesta on tullut joukkueensa kärkipuolustaja. Viime kaudella hän pelasi keskimäärin yli 25 minuuttia ottelussa, mikä oli eniten koko joukkueesta. Tehopisteitä suomalaispakille kertyi 9+32=41.