Leijonista tuttu voimahyökkääjä tehoili voiton Jokereille

© Kuva: Getty Images

Helsingin Jokerit vaelsi ennen sunnuntain ottelua kolmen ottelun tappioputkessa KHL-liigassa. Helsinkiläiset onnistuivat vihdoin katkaisemaan tappioputken kotikaukalossaan. Leijonista tuttu voimahyökkääjä Jesse Joensuu hääri voiton takuumiehenä nakuttaen tehopisteet 1+1. Jokerit oli Lokomotiv Jaroslavlia parempi lukemin 4-3

Joensuu on nyt osunut neljässä perättäisessä ottelussa. Joensuu tasoitti ottelun 1-1:een vaikean alun jälkeen. Topi Jaakolan laukomassa 3-2-johtomaalissa isokokoinen hyökkääjä esitti loistavaa maskipelaamista.

Joensuu kruunasi iltansa alustamalla Sakari Salmisen iskemän 4-3-voittomaalin kolmannen erän puolivälissä.

Jokereiden kausi on lähtenyt takellellen käyntiin. Joukkue löytyy vasta läntisen konferenssin yhdeksänneltä sijalta 15 pelatun ottelun jälkeen. Illan voitto oli vasta helsinkiläisten toinen kotivoitto tällä kaudella.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.