The Hockey Newsin NHL-joukkueiden ennakossa on vuorossa San Jose Sharks, jota suomalaisista edustaa hyökkääjä Joonas Donskoi.

Sharks on yksi ennakkosuosikeista Stanley Cup -jahdissa ja läntisen konferenssin paras joukkue, mutta avainpelaajien ikääntyessä sen otollisin aika menestykselle alkaa olla käsillä. Joukkueen ydinpelaajat Joe Thornton, Joe Pavelski ja Brent Burns ovat kaikki 30 ikävuoden kypsemmällä puolella.

Yksittäisistä pelaajista kiekkoraamattu nostaa esiin myös Donskoin roolin. Viime kaudella Sharks-faneja nopeudellaan ja taidoillaan ihastuttanut suomalaishyökkääjä on läpimurron kynnyksellä. Viime kaudella mies ylsi runkosarjassa tehoihin 11+25=36, ja pudotuspeleissä tahti kiihtyi entisestään. Näillä näytöillä hänelle aukeaa takuuvarmasti näytönpaikka kahdessa kärkiketjussa.

San Josen kausi alkaa 12. lokakuuta, kun se kohtaa kotikentällään Los Angeles Kingsin.