Pelaajien lisäksi myös tuomareilla oli hikinen ilta lauantaina SHL:n paikallistaistossa Röglen ja Malmö Redhawksin välillä. Kuumassa kamppailussa kaksi pelaajaa sai ulosajon: ensin pihalle lensi Röglen Daniel Sylwander ja myöhemmin Malmön suomalaishyökkääjä Ilari Filppula. Molempia tuomioita pidettiin kyseenalaisina.

Ottelun erotuomari Morgan Johansson seisoo Sylwanderin tuomion takana kritiikistä huolimatta. Johanssonin mukaan Sylwander taklasi kiekotonta pelaajaa. Kurinpitäjä määräsi Sylwanderille viiden ottelun pelikiellon sekä 18 400 kruunun (n. 1 900 €) sakon. Filppulan suhteen tuomari kuitenkin myöntää ruotsalaisella Kvällspostenilla, että tilanteen olisi voinut jättää viheltämättä.

– Katsoimme tilanteen [nauhalta] ja olemme siitä nyt toista mieltä. Mielestämme hän [Filppula] yrittää väistää mutta osuu epäonnekkaasti kyynärpäällään rögleläispelaajaa kasvoihin. Tuomitsimme tilanteen päähän kohdistuneeksi taklaukseksi, mutta enää emme voi vaikuttaa siihen. Pallo on nyt tuomariryhmällä.