KHL:n kiinalaisseura Kunlun Red Star kohtasi tänään Shanghaissa Spartak Moskovan, jonka kotijoukkue onnistui kaatamaan lukemin 4-2.

Suomalaiset olivat Red Starin kotivoitossa näkyvästi esillä, sillä puolustaja Joonas Järvinen keräsi tililleen kaksi maalia, Max Wärn kaksi syöttöpistettä ja Miika Lahti yhden syöttöpisteen.

Järvinen vastasi Kunlunin ensimmäisestä ja kolmannesta maalista. Tämä tarkoittaa sitä, että Järvisen nimiin merkittiin myös ottelun voitto-osuma. Wärn oli molemmissa Järvisen maaleissa syöttäjänä ja Lahti jälkimmäisessä. Liigasta tuttu Chad Rau, joka niin ikään kiekkoilee Red Starin riveissä, keräsi tililleen yhden syöttöpisteen.

Ensimmäistä kauttaan KHL:ssä pelaava Kunlun majailee tällä hetkellä Itäisen konferenssin 11. sijalla. Se on kerännyt pelaamistaan 14 ottelusta 21 pistettä ja matkaa pudotuspeliviivaan on tällä hetkellä kaksi pistettä.