Suomalaishyökkääjä Jussi Jokisen toinen kausi Florida Panthersin riveissä oli todellinen nappisuoritus, sillä laituri keräsi pelaamissaan 81 runkosarjaottelussa 18 maalia ja yhteensä 60 tehopistettä. Jokisen loistavat otteet kaukalossa eivät ole jääneet myöskään seuran valmennukselta huomioimatta.

Panthersin päävalmentajana toimiva Gerard Gallant kehui avoimesti suomalaishyökkääjän viime kautta, mutta se ei johtunut pelkästään erinomaisista tehopisteistä.

– Hän tappoi jäähyjä, pelasi ylivoimaa ja oli vastuullinen pelaaja. Hänen viime kautensa oli loistava ja odotamme myös jatkossa samaa. Myös hän odottaa itseltään paljolti samanlaisia esityksiä, Gallant kertoi Sun Sentinelille.

Jokinen eli ”Juice”, kuten hänet tunnetaan joukkuekavereidensa keskuudessa, pelasi viime kaudella yhdessä Vincent Trochekin ja Reilly Smithin kanssa. Trio paukutti komeat 68 maalia ja yhteensä 168 tehopistettä, joten ketjun peli toimi menneellä kaudella kuin unelma.

– Juice on vain Juice; hän tekee kaiken oikein. Meillä oli viime kaudella loistava kemia ja toivottavasti jatkamme samaa rataa myös tulevalla sesongilla, Jokisen ketjukaveri Smith kehui.