”Finnesotaan” täysi suomalaisvitja? – Wild nappasi Teemu Pulkkisen

© Kuva: Getty Images

Minnesota Wild on hyödyntänyt Detroit Red Wingsin typerän ja hölmön päätöksen päästää Teemu Pulkkinen waiver-listalle.

Wild kiinnitti nuoren suomalaislaiturin ilmaiseksi riveihinsä. Red Wingsin osalta karmaisevinta asiassa on se, että heidän ei olisi tarvinnut edes päästää Pulkkista waiver-listalle. NHL-kokoonpanossa saa olla 23 pelaajaa ja ilman Pulkkista Detroitin NHL-miehistössä oli 22 nimeä.

Pulkkisen siirtyminen uusiin maisemiin on hänen itsensä kannalta erittäin hyvä asia. Hän saa nimittäin nyt uuden startin NHL-uralleen ja ennen kaikkea realistisen mahdollisuuden pelata NHL:ssä.

Samalla myös jokaisen leijonafanin innokkuus lempinimellä ”Finnesota” tunnetuksi tullutta Minnesota Wildia vastaan kasvoi askeleen verran. On nimittäin enemmän kuin mahdollista, että joukkueessa nähdään nyt täysin suomalainen hyökkäysvitja.

Jo etukäteen on ollut selvää, että Mikko Koivu tulee toimimaan joukkueen kakkosketjun sentterinä, Mikael Granlund rinnallaan. Kolmatta lenkkiä on kuitenkin haettu ja se saattaa hyvinkin olla nyt Pulkkinen.

Minnesota Wild tiedotti Pulkkisen siirrosta seuraan Twitter-tilillään.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.