Detroitille likaämpäri niskaan nuorten kohtelusta – Teemu Pulkkinen isosti esillä

© Kuva: Getty Images

Todays’ Slapshot -sivuston toimittaja ei pysty sulattamaan ratkaisuja, joita Detroitin suunnalla on viime aikoina tehty.

Detroit Red Wingsin kausi on käynnistynyt murheellisesti. Joukkue on hävinnyt kaksi ensimmäistä otteluaan ja joukkue löytyy NHL:n häntäpäästä.

Jääkiekkoon erikoistunut Todays’ Slapshot -sivusto ruoskiikin voimakkaasti seuran päätöksiä. Erityisesti lokaa tulee nuorten Teemu Pulkkisen ja Martin Frkin kohtelusta, sillä molemmat vaihtoivat seuraa ilmaiseksi.

”Holland elää menneisyydessä”

Samainen pohjoisamerikkalaisjulkaisu nostaakin esille seuran GM:nä toimivan Ken Hollandin jääräpäisyyden. Artikkelin kirjoittanut Franklin Steele toteaakin Hollandin nostaneen kokemuksen aina nuoruuden edelle.

Erityisesti sapiskaa saakin se, että sellaiset pelaajat kuin Steve Ott, Drew Miller ja Luke Glendening ovat ottaneet nuorten pelaajien tontit. Steele kommentoikin ratkaisua jyrkästi toteamalla ”Kuka täysijärkinen ihminen kasaa heistä yhden kentällisen?”.

Steelen raippa jatkaa viuhumistaan, sillä hän toteaa Hollandin elävän menneisyydessä ja uskovan rakentavansa voittavan joukkueen samalla kaavalla kuin 20 vuotta sitten.

Artikkelissa nostetaan esille myös se, että Frkin ja Pulkkisen menettämisen lisäksi nuorista pelaajista Andreas Athanasiou syö popcorneja katsomossa ja Anthony Mantha pelaa AHL:ssä.


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta