Minnesota Wild kohtasi viime yönä Los Angeles Kingsin, joka joutui tulemaan toimeen ilman loukkaantunutta tähtivahtiaan, Jonathan Quickia.

Viime yön perusteella tuo ikävä kasvoi vain entisestään, sillä Wild voitti ottelun jopa 6-3. Minnesotalaisseura teki maaleistaan jopa viisi kahden ensimmäisen erän aikana, kunnes Kings vaihtoi maalilleen, Jeff Zatkoffin tilalle, Peter Budaj’n.

Wildin kuuteen maaliin löytyi maksimaalinen määrä tekijöitä, sillä sen riveistä jopa kuusi pelaajaa heiluttivat Kingsin maaliverkkoa. Ja mikä parasta: näistä kuudesta puolet syntyi suomalaispelaajan toimesta, sillä Erik Haula (1+1), Mikko Koivu ja Teemu Pulkkinen saivat pelivälineen rysään.

Ensimmäisenä osui Haula, joka tasoitti ottelun 1-1:een vain puolentoista minuutin pelin jälkeen. Toisessa erässä taasen Koivu kasvatti, Mikael Granlundin avustuksella, Wildin johdon 4-1:een. Pulkkinen lisäsi Kingsin tuskaa vain minuutti tämän jälkeen.

Haulan yön kamppailu oli todella komea, sillä hänet valittiin lopulta ottelun ykköstähdeksi.